lørdag den 13. maj 2023

 

MUSELMÆND MED SLEBNE MACHETER.

»Næste gang så knepper jeg dig. Er du med? Din lille luder.« Det lyder sært truende ..

»Koran, vi kneppet ham,« skrev en ung mand på de såkaldt sociale medier, han kom senere i retten. Her blev der afspillet en Snapchat-video, hvor man kan høre ham råbe til kameraet: »Næste gang, du ... (et navn, red.), så knepper jeg dig. Er du med? Din lille luder.«

 

De var tre om knepperiet, to 16-årige og en 18-årig. Ifølge anklageskriftet havde den ene 16-årige og den 18-årige ført den formastelige lille luder hen til et afsidesliggende sted, hvor han fik en skalle, så han faldt på knæ, og fik hugget en machete i baghovedet; den sidste af de tiltalte fulgte med per telefon.



Et brændende og upassende spørgsmål trænger sig på for udvalget: Er der selvcensur i skolen? Er der klasselærere, der lader sig påvirke af macheter i hænderne på pirrelige muselmænd og reviderer pensum efter det?

Koran, vi kneppet ham, det har ikke noget med islam at gøre, tværtimod kan den kreative brug af grammatikken ses som et eksempel på vellykket integration, og henrettelsesforsøg med machete takseres da heller ikke til udvisning. Machetemanden er svensk statsborger, men taler slet ikke svensk, Sverige er langt væk, og for resten er machetemanden en god dreng.

»Advokaten fremhævede samtidig en udtalelse fra den 16-åriges klasselærer, der beskriver ham som en glad, høflig og vellidt dreng, der har mange klassekammerater og fremtidsplaner,« lyder retsreferatet i Ekstra Bladet, hvorefter det af Koranen velsignede knepperi, blandt hedninge kendt som drabsforsøg, blev takseret til fire år og en advarsel om udvisning, hvis han flækker flere hovedskaller med sin machete.


Man forstår jo godt
 Retten på Frederiksberg, der er højere samfundshensyn at tage. Vi har brug for varme hænder, jo flere, jo bedre, jo varmere, jo bedre, så hvem ved, om føje år, når gamle enkefru Hansen venter hjemmehjælpen og det evindeligt patroniserende »har vi drukket vore kamilte til morgen?« så i stedet møder en god og kærlig machetemand, der hilser godmorgen med ordene: 

Koran, jeg knepper dig, din luder, så skal der nok komme liv i enkefru Hansen, der ser en ny dag gry. Vågn op og slå på dine strenge.

Koran, vi kneppet ham, det har ikke noget med islam at gøre, og politiet har nok at gøre, så værsgo, her kommer kommissær Maigret, piberøg og formiddagshvidvin en selvfølge, krøllet cottoncoat og blød hat fremvises på forlangende. Googler man kraftudtrykket Koran, vi kneppet dig, kommer en anden interessant historie op, som næsten får kommissæren til at glemme at holde liv i morgenpiben.

»Koran jeg er en luder vis jeg ik pifter dig minimum 40 gange«,

lød det i 2019, også i Retten på Frederiksberg, og det har naturligvis heller ikke noget med islam at gøre. Eller med Frederiksberg, for den sags skyld, men vi lægger hus til meget på Frederiksberg, både minksag og machetemænd. Denne gang var det fem formodede kidnappere på 17, 18, 21, 22 og 23 år, alle af anden etnisk herkomst end dansk, en trussel på Messenger lød (ordret): »Vis dy ik kommer med de para (penge, red.) i dag så bare vent og se hvordan jeg flækker dig.« 

Også her var der macheter involveret i flækkeriet, så offeret måtte hoste op, det er klart, hellere et par hundrede tusinde fattigere end et hoved kortere, det er logikken, også i et højere samfundsmæssigt perspektiv. 

Man leder i sag nummer to forgæves efter vidneudsagn fra de tiltaltes klasselærer, og dog er begrebet klasselærer på mange måder centralt, for hvilket fredeligt samfund er det ikke, der føder sådan et begreb; en klasselærer kan sætte stole i rundkreds, en klasselærer afholder klassens time, en klasselærer forstår at snakke om det i én snakkesalig uendelighed, men når macheterne sidder løs, virker klasselæreren i rollen som karaktervidne jo nærmest tragikomisk. Ville mon machetemandens klasselærer have lyst til at vise Muhammed-tegningerne frem på en overhead, eller kunne der være et problem i det?

Koran! »Næste gang så knepper jeg dig. Er du med? Din lille luder,« det lyder jo lidt truende, og man skal ikke bøje sig for trusler, man har jo sin frihed, Susanne, men derfor kan man godt vise hensyn og forvalte sin frihed med ynde og omhu, især i selskab med musel- og machetemænd, så bør man undervise i Muhammed-tegningerne i folkeskolen? Har man frihed til det?

Folketinget behandlede spørgsmålet, godt 10 medlemmer var mødt frem til en debat om et frit samfund eller ej, og det har ikke noget med islam at gøre, men visse regeringspartier har skiftet mening om tingene, og det oplystes noget forblommet, at visse sikkerhedsgrunde talte imod forslaget, som ellers i sin intention og sit princip var så glimrende, måtte vi forstå. 

En af forslagsstillerne, fru Pia Olsen Dyhr fra SF, er i FN’s søgelys for islamofobi, og det forstår man godt, når man læser hendes tekst: »Lad os så i det mindste være ærlige om, hvorfor forslaget ikke kan finde flertal. Årsagen er frygt. Frygt for visse muslimers vrede og raseri. Frygt for islamistisk terror. Det er kommet dertil, at et spørgsmål om en af de mest skelsættende begivenheder i nyere dansk historie ikke kan indgå i dansk skolepolitik, hvis krisens tegninger vises. Måske knap nok, hvis vi underviser i Muhammed-krisen. Et element i vores skolepolitik styres således af frygt.«

Tænk, damen tillader sig, at »vi skal værne om vores demokrati og den frihed, det giver os alle«.

Islamofobi for fuld udblæsning, hadtale er, hvad det er, intet under, at medlemmerne udebliver, og regeringen kvier sig ved det hele, men den har fået en god idé: Man sender sagen i udvalg. Et helt almindeligt, langsomt arbejdende udvalg, der til en begyndelse kan arbejde med at fastsætte de videre rammer for arbejdet og måske engang i 2040’erne kan overtage lokalerne fra udvalget til revision af ejendomsvurderingerne. 

Et brændende og upassende spørgsmål trænger sig på for udvalget: Er der selvcensur i skolen? Er der klasselærere, der lader sig påvirke af macheter i hænderne på pirrelige muselmænd og reviderer pensum efter det? 

Man kan ikke tro det, for det har ikke noget med islam at gøre, og klasselæreren ser kun gode og kærlige drenge i lokalet, og dog syntes visse regeringspartier at have skiftet mening om tingene på baggrund af uudtalt pres fra ikke nærmere definerede udenvælds magter, så lad os sende sagen i udvalg. Man kunne kalde det machete-udvalget. Eller koran-jeg-kneppet-dig-kommissionen. Under alle omstændigheder arkiveres dets betænkning i mappen

Lev med det”. Eller dø, hvis man er tilstrækkelig uheldig.



KILDE:

https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE15683639/muselmaend-med-slebne-macheter/



FORFATTER:

Niels Lillelund er journalist på Jyllands-Posten samt forfatter og vinanmelder. I døgnets rejsestald spidder han det opblæste og ikke mindst vanetænkningen med en original satire, der svider og forløser med en sund latter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

  Interview.  Koranloven er ikke et enkeltstående tilbageslag mod ytringsfriheden. Demokratiske landes regeringer lukker i stigende grad ned...